HTML

Így főzök én

Minden recept úgy kezdődik: Végy egy pohár bort...

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Ötletek és tanácsok a Húgomnak

2014.11.24. 16:53 Regusz

Borsó leves

Hozzávalók: 

Fél kg zöldborsó 
2 db répa
2 db zöldség
1 karalábé
2 db krumpli
zöldség zöldje
delikát
Mivel most te karajcsonttal csinálod ezért:
A nagy lábosba egy evőkanál olajat tegyél, arra tegyél két teáskanál lisztet, ezt picit megpirítod majd leveszed a tűzről és egy kávéskanál pirospaprikát teszel bele és elkavarod. Majd felöntöd vízzel és belerakod a karajcsontot. 
Az összes zöldséget kockára vagy karikára vágod, ezt te döntöd el neked mi a szimpatikusabb, és beleteszed a vízbe. KIVÉVE  A ZÖLDBORSÓT!! 
Addig főzöd míg minden majdnem puha és csak akkor teszed bele a zöldborsót és beleszaggatod a csipetkét. 
Csipetke: 1 tojás, annyi liszt amennyit felvesz és só. Nokedli tészta legyen a vége. 
Ennyi. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reggaemade.blog.hu/api/trackback/id/tr326929267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása