Hozzávalók:
Fél kg zöldborsó 2 db répa2 db zöldség1 karalábé2 db krumplizöldség zöldjedelikátMivel most te karajcsonttal csinálod ezért:A nagy lábosba egy evőkanál olajat tegyél, arra tegyél két teáskanál lisztet, ezt picit megpirítod majd leveszed a tűzről és egy kávéskanál pirospaprikát teszel bele és elkavarod. Majd felöntöd vízzel és belerakod a karajcsontot. Az összes zöldséget kockára vagy karikára vágod, ezt te döntöd el neked mi a szimpatikusabb, és beleteszed a vízbe. KIVÉVE A ZÖLDBORSÓT!! Addig főzöd míg minden majdnem puha és csak akkor teszed bele a zöldborsót és beleszaggatod a csipetkét. Csipetke: 1 tojás, annyi liszt amennyit felvesz és só. Nokedli tészta legyen a vége. Ennyi.Ötletek és tanácsok a Húgomnak
2014.11.24. 16:53
Borsó leves
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://reggaemade.blog.hu/api/trackback/id/tr326929267
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.